Besöket på Strömsholm

Så igår var det alltså dags för det efterlängtade besöket på Regiondjursjukhuset Strömsholm.
Jag och Pepsi fick skjuts av bästaste farfar och vi var på plats i strömsholm 10.30 för att träffa specialisten och ortopeden Olle Frykman.

Det börjar med att dem i receptionen säger att Olle anmält sig sjuk och att jag istället skulle få träffa en annan ortoped. "Och vem är det?" - undrar såklart jag. För det första så har jag träffat en drös olika "vanliga" ortopeder i Stockholm och för det andra så var det väl ändå därför jag ville åka till strömsholm för att träffa Olle. En specialist och många års erfarenhet, han har även ett väldigt gott rykte bakom sig. jag fick en remiss till Olle!
Jag vart förbannad över att dem inte ringt mig och talat om detta men nu när jag ändå var där så tog jag besöket. Vi ville ändå ha nya röntgenbilder.

Det togs 8 röntgenbilder på pepsis armbågar och tassar (där hon har artros), ortopeden kände och klämde på henne också vilket gjorde ont. Efter hon hade känt på Pepsi skulle hon visa hur hon gick framför ortopeden, tror jag aldrig sett henne gå så illa som hon gjorde då... Jag hade ju hoppats på ett ja till svar på om operation var aktuellt men det tyckte hon inte då Pepsi ser väldigt dålig ut i armbågarna (där största anledningen till hennes hälsa är).

Pepsi överbelastar hennes vänstra ben hela tiden och detta visade ju sig såklart att hon är mycket stel i denna också men värst var det i höger...och det var verkligen dåligt.. mycket dåligt. Allt har blivit värre nu. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ni som känner Pepsi vet ju vilken glad hund hon är! Man kan inte alls tro att hon har ont för hon är så glad och varför skulle jag vilja ta bort det? En glad hund. Förstår ni hur jag tänker?

Ortopeden rekommenderade massa rehab som vi håller på med just nu... Whar a surprice
Så jag kan inte hjälpa att känna att det var som att kasta alla dessa pengar i sjön. Förutom dem nya röntgenbilderna fick jag inte veta något nytt alls, skit.

Ska ringa till Strömsholm och be Olle eller Lennart (en annan känd ortoped) att iaf ta en titt på röntgenbilderna och säga vad dem tycker. Dem kanske har en annan åsikt. Vilket jag tror och hoppas. Jag vill höra det från lite mer erfarna faktiskt. Förstå mig rätt, ortopeden som vi träffade igår är säkart jätte duktig men man blir rätt kräsen efter alla dessa år.

Idag ska vi träffa underbara Charlotte Orrefors på Haninge Hundhälsa (jag kan inte rekommendera henne nog, hon hjälper oss med mer än vad hon ska!) för prat och laserbehandling.

Håll era tummar för Pepsi, vi behöver massa sånna.
Tack




Kommentarer
Postat av: Karro och King :)

Vi håller alltid tummar och tassar för fina Pepsi*

2011-03-08 @ 15:44:14
URL: http://www.karroochking.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0