pruttson

Vårt trådlösa nätverk här hemma har inte fungerat på lite mer än en vecka nu och det irriterar mig som f*n! Vår stationära dator är otroligt seg och jobbig att skriva på, inge kul att sitta vid den alls! Och här kan jag inte få in bilder från kameran heller... så jaa... ni och jag får väl nöja oss med detta ett tag till! Imorn ska dell-killen ringa tillbaka till mig.
Tränade puff en massa idag hemma och han har nu lärt sig slalom på riktigt!! Och han gör det med en sån jävla smidighet och fart! Love it!! Han är en riktig krutburk med en massa självsäkerhet, detta kommer att bli en tuff kille på tävlingsplanen tror jag!! Har redan kört lite granna med musik med de konster han kan :) (jag kan inte hålla mig alltså...)
Det jag ständigt tränar på här hemma, eller det VI tränar på är möten med hundar och människor. Har haft honom lös en hel del ute på promenaderna nu och det går fint! Han är väldigt lyhörd faktiskt.. och skällig.. Koppel är inte min grej...
Möten med människor är något som är prio ett nu. Han är väldigt osäker i dessa situationer. Så ni som känner för att hjälpa till (självklart kan man kontra det med en massa annan hundträning också) får gärna gör det! :) hör av er!! Behöver lixom hjälp!
Nu luktar det massa prutt-bajs här, dags att vandra ut med pruttson.

myymmaa

Filmen "I Love You Philip Morris" sågs igår med tina, älskade verkligen filmen. En lagom film med mycket kärlek, massa små röda hjärtan till den! Och jo jag e ett stort fan av Jim Cerrey, oj han e snygg (- fast inte galet!)
tyckte de vart ett nyttig kväll också, vi skippade allt som hette godis. myymmaaa

gult


olj olj!

gick och blev sjuk... fortfarande krasslig men inte skippar man jobbet för det.
både puff och pepsi är med mig på jobbet nu, det går super fint. skönt!


ouuf

jo de mycket jobb och plugg nu!!


svartvitt






T

#fixar med kommande hemsidan (om den någonsin kommer upp), någon som vet ett bra galleri med html koder som jag kan klistra in!?

#sitter också å käkar bulgur... det går faktiskt ner med lite grönsaker i samt salt, curry och chilisås! annars tycker jag att det är ett hemskt smaklös påfund. Jag är en sån som inte kan käka om det inte är gott, riktigt gott. Inte som den där Anna Anka som påstår att mat inte ska vara gott, det är bara bränsle tycker hon!

#visste inte att man skulle bli fattig av att börja plugga.. alla dessa böcker man ska införskaffa sig. hade jag vetat det innan hade blocket vart toppen men jag ska ha dem imorn! hejdå pengar hej böcker...

BILD PÅ PUFFSON KOMMERRR

waaaoo

simma pepsi
laserbehandling pepsi
träna puffen en massa
jobba x2
plugga två kurser på distans

okej...hur får man detta å funka? just nu ligger allt utspritt i hela huvudet, måste sätta ner allt på plats. På papper kanske? hmm..

puff har iaf blivit klippt idag för första gången, hejdå ruffs.. hej nakenhund (ja men lite så käns det, stor förändring). Det kom lixom fram en liten pumi under all päls!


Lady T

Tina är hemma efter 4 långa månader i teneriffa och idag fick jag se den glada pricken! Tina är den positivaste människa jag vet och när man är med henne kan man inte bli annat än glad. Önskar jag vore mer som henne, hon är en idol helt klart!

Vi gick med hundarna över hundängen (bredvid -hundängen är full av 1m snö), käkade svingod pizza och cola, kikade på film och på väg hem lyssnade vi på "lär sig spanska-nybörjare" i bilen. Tina tog lixom med sig teneriffa hem!

Tänkte fortsätta rita lite här, kolkritor e kul


England London Eye 2009
 

Eddie!










STRAND



jävla bra natt igår på STRAND med sofia. sådär bra som de ska va!
massa M.I.A och Magic system på dansgolvet! (och drinkar)

lite bildR fråpn nyåret bara






????

jag hänger inte med
det är alltså januari 2011

RSS 2.0