southampton

vi har vart pa rugbymatch, eastlee vs (mins ej vad dem andra hette men dem vann iaf, vi hejade ej pa dem nej). En riktig blodig kamp vart det, ett brutet ben, en bruten nacke och en massa blod. Och sa sjalvklart en massa ol! mer ol vart det sen inne i klubbhuset dar england motte frankrike pa tvn. massa skrik och... mera ol. England vann och vi akte tillbaka till hotellet glada. Jo for det klart jag hejar pa england om det inte ar sverige som spelar!
har inte vart och shoppat loss pa river island annu men jag har tagit min dominos pizza och druckigt mina lattar, mumma!
saknar ihjal mig efter mina hundar dar hemma... hoppas puff skoter sig!
nu ska vi snart dra ivag (hoppas jag) till storsta shoppingcentret i hela sodra england. annu mer mumma!
bilder kommer att komma upp sen, massa bilder! aker hem imorn med 8 flyget, hemma vid 2 om flyget och bussresan till centralen gar som det ska. pa onsdag ar det kryssniiing yeeaaah!!!

hoppas ni haft en trevlig helg!
over and out

puffs bögiga polotröja

tycker nästan han ser lite ut som en ungkarl klädd i tröjan, tycker ni inte?
ikväll är det träning på tyresö bk, hoppas många kommer! skulle behöva lite hjälp med störning av andra hundar.






på simmet*

Vi har hunnit med mycket idag, eller jag rättare sagt.
Köpt en tröja till puff (en sån där bögig polotröja-svar färg dock, letare efter rosa men nej det fanns inte...) sen åkte vi iväg till centralen för att köpa flygbussbiljett och växla lite pengar. Jo fö det har jag väl sagt? Att jag åker till England på fredag. Väl hemma vart det en snabblunch och sen gick vi iväg till hundsimmet för laserbehandling och simpass. Nu är det tvättid som gäller.. puuh* Tur att man har mamma som hjälper till, tack!
Med Pepsi i bassängen passade vi på att träna lite freestyle.. eller ja två snurrar vart de iaf! Lite kul det. Undrar om hon skulle kunna backa bakåt? tvekar men vi får väl testa nästa gång!
Det är tamefan skiiit svårt att hålla isär på namnen ibland, eller väldigt ofta, Pepsi Puff Puff pepsi..
Klipp:

hemsidan, snart uppe

ett litet smakprov får ni här uppe på kommande hemsidan!
Fick reda på vad som var felet med att få den publicerad, så nästa vecka efter englandresan (jo jute, jag åker till england på fredag, kommer hem tisdag) kommer den upp!!
Spännande va :)

ooooh va jag ska shoppa på river island och dricka varm choklad på starbucks!! Saknat!

och juste...

förutom att det är pepsis dag idag så är det lite puffssons också!
han fyller nämligen 7 månader! Grattis lillskit :)

Det e ingen vanlig dag för det är Pepsis födelsedag hurra hurra hurra!!

vi har vart ute på en morgon långis i solen (och kylan) och Pepsi har fått en skön massage. Nu väntar en liten extra god frukost till henne innan jag åker iväg till jobbet.
8 år... tänk er. kan knappt förstå att jag haft hund så länge!
Vi hoppas på bättre tider för Pepsan nu, hon förtjänar det extremt.
Grattis min lilla gris, du är så fin <3


Konstfack*


funderar starkt på att söka in till konstfack. det är en skola för konstnärer kan man väl säga! Att definera konstnär för mig är enkelt, ni tänker er nog typ Van Gogh, Da vinci eller nått. Det handlar bara om en sak och det är att vara kreativ i det man gör och att ha hjärta för det! Att skapa en konst! Och där har man hur mycket fritt rum som helst, vad som helst är konst! Vare sig det handlar om att måla/skissa/rita eller bygga något. Jag anser mig själv vara väldigt kreativ och skulle säkert om jag hade tillgång till de materialen kunna göra något större än vad jag idag kan.

Men jag vet inte om det är rätt väg för mig att gå, och vem vet det? man får väl testa sig fram. jag orkar inte längre tänka på "vad jag ska bli när jag blir stor", för jag kommer inte på det nu och jag tänker inte vänta tills jag får ett svar heller. Man finner väl erfarenhet i allt man gör! Hittar nya vägar och intressen i livet.

Jo, får en skön känsla i kroppen när jag tänker så. Känns inte lika stressat då. Det kommer bli bra, om man bara gör det man vill med livet (med sunt förnuft såklart men också gärna lite impulsivitet!)

Nu ska jag fortsätta på min skiss... Min hemsida kommer förhoppningsvis innehålla lite utav mina små verk. (Få inte för höga förhoppningar nu)

Trevlig lördag!



hundträning och bilkörning!

det har bestämts att onsdagar är träningsdagar på tyresö bk (på den lilla plogade planen som finns). Och idag var första träningen. Puff har inte vart nere på klubben så mycket så alla hundar som kommer då och då är fortfarande ett mysterium för honom, detsamma med alla människor. men jag tycker att han gjorde ett bra jobb ifrån sig idag! Samtidigt som vår träning så kom en annan träningsgrupp med massa folk och hundar. Vi slog oss samman och tränade mängder av kontakt-träningar! Toppenträning för Puffsson och så bra att vi alla ses nästa onsdag igen. Bra med träningsdagar tycker jag!

för att komma till andra ordet i rubriken så körde jag för första gången i hela mitt liv bil idag!! Läskigt och spännande men jag gjorde det! hjärtat satt verkligen i halsen, jag var livrädd haha! Med Tina och Sofia som instruktörer så klarade jag mig jätte fint! Så nu farfar(!) får vi sätta igång faktiskt, detta var ju kul!

Liten film på Puff när han tränar freestyylaa (maka maka phone!):



Och så ett klipp från min finfina körning (farfar kolla noga!):


**

jag är så jävla uttråkad. svårt å ta sig igenom den.
Kanske en riskaka och ett glas mjölk kan lätta upp stämningen.. tvekar

nästa vecka drar jag till england iaf, bara sådär! blir man faktiskt glad av


*vill precis som alla andra ha vår nu*



6,96 km

Det är hur långt jag och Puff ska gå idag. Eftersom man inte har någon bil (!!) så får pulkan följa med då vi ska handla mat till Pepsan på haninge djurklinik. Puff behöver promenaden och likaså jag, Pepsi klarar sig lixom.
Såhär får det alltså bli nu, handla hundmat från kolartorp... svinbra mat och självklart svindyr. Men vad gör man inte för sin stjärna.
Längtar tills man får jogga igen... då ska puffsson med ut i spåret!!
(hemsidan är på väg upp.. håll ut!)

puffens första utställning

låång dag, jo jag lever fortfarande på fredagen (sovit 2 timmar denna natt efter röjj på strand)! Upp till utställningen i sollentuna imorse i alla fall. Camilla (puffs uppfödare) hämtade upp oss i centrum vid halv 9 tiden och så körde vi i väg!

jag har aldrig vart någon riktig utställningsmänniska, kanske beror lite på att jag haft blandras, jag ser lixom inget roligt med det förutom att man förhoppningsvis får fin kritik på sin hund! Bra avelsmässigt och för folk som kanske funderar på att skaffa hund, prata med uppfödare osv. Annars ryser jag lite när jag ser alla hudnägare springa runt med sin hund där i ringen... nää detta är ingen sport för mig! Camilla vill dock ställa ut Puff och visst är det en perfekt träning för honom! Helt perfekt med alla hundar och människor! Vi passade på att träna där inne, lite fotgående och freestyle, gick toppen! Fler utställningar för oss blir det helt klart!

Hur gick det då, jo Puff är ju som skrivet här i bloggen tidigare lite osäker bland andra människor. Han pratar väldigt mycket och kan morra till. Absolut inge aggressivitet på det sättet utan mest osäkerhet, och dessutom har han alltid sån stark reaktion vid första mötet men sen lugnar han ju lixom ner sig. Den tiden har man ju då inte när man ska ställa ut, då går allt undan så fort.
Han morrade ju då på domaren, vilket var rätt så väntat. Det var ju inte alls bra men jag var ändå nöjd med honom att han va så pass lugn på bordet!

Det slutade med ett första pris och ett HP! Andra bästa hane alltså, det är väl bra tänkte jag :) För mig är han ju alltid finast och jag är toppen nöjd med honom efter idag! All press och den miljö vi var i, han var toppen! Woohoo första pris till Puffsson! Och hans första rosett!! :))
Och jo juste, det var alltså inte jag som ställde utan det var Camilla!

Syrran Inja gick det desto bättre för! Den vann klassen.. eller vad man nu säger. Dem är väldigt lika båda två, så kul att se!








Syster Inja





finalringen!


puffsson i ringen! (där gjorde han bra ifrån sig iaf!)


utställning



the one and only - mr puffsson


hmm videoblogg kanske inte va sådär jätte poppis dååå?? ni kan väl iaf stödja mig lite å kommentera!  säg att de va dåligt och fult om ni tycker det! bara det syns att jag fick lite kommentarer, haha.

jobbade idag iaf och ska få jobba imorgon med. skönt å jobba, man fokuserar lixom på en sak och slipper tänka på så mycket annat. dessutom är mitt jobb på djurmagazinet så jävla awesome det kan bli!

puff ska ställas ut på lördag i sollentuna (tror jag att det var). Hur som helst så är det uppfödaren Camilla som ska ställa, jag kan 0 om det där men jag tänkte följa med och passa på att träna puffen bland hundar och folk. Nu ska han badas och imorn klippas, han får stanna på hundsimmet hos camilla hela dagen eftersom jag jobbar. hoppas det går bra det! Han älskar ju sina pumikompisar! :)

nu fick jag plötsligt en massa att göra
hejhej

första videobloggen


aameeen!!

jag har haft 0 tid att blogga, har inte vart vid datan på en vecka snart tror jag. använt mobilen för det mesta och där kan jag ej blogga. svårt att skaffa sig tid till detta nu känner jag..

men nu sitter jag här och lär väl göra en sån där "update"!

jag fyllde ju år igår (tack!) men firades ordentligt i lördags. bästa bästa vännerna kom hit och jag hade gjort svamptoast till dem samt bjöd på gott vin. uppskattat som fan, kul!

jag fick så sjuka presenter, heelt galna! Jag ska bland annat få hoppa fallskärm(!!!?????!!!?!?) och testa på dykning!! Som sagt helt crazy och jag är så jävla glad, så jävla glad.

matt från england har vart här också och vi har hittat på en massa, bla vart på skansen.

här är lite bilder, blandat!












Oo

jag har fått förfrågan om att ännu en gång vara med som hårmodell för wearhouse (tigi, fudge bla). men jag vet inte riktigt om jag vågar denna gång. jag menar, jag har rakat av halva mitt hår och dem gör oftast freakade frillor på en. tänk om dem beslutar sig för att raka av mig allt!? självklart har jag en viss talan men går man med på att vara modell för dem så måste man våga.

nja... får ta en funderare. men visst är det kul att modella! snygga kläder, smink och så håret (om man blir nöjd med det då..). älskart!

underbara vårkänslor i luften idag! älskar det! ska strax iväg till hundsimmet och det blir en lång härlig promenad dit med hundarna. naaajs



titthålsoperation

yeeey nu är datan återställd och det trådlösa nätverket fungerar. känns lite som en helt ny data!

vi kom just hem från sjukgymnasten charlotte efter ännu en laserbehandling på pepsi. vi pratar om vidare alternativ såsom titthålsoperation. Genom detta kan man ta bort "skräp" som ligger vid inflammationen i leden. Jag hoppas verkligen jag kan få hjälp med detta från försäkringen, vi har ingen jätte bra försäkring faktiskt och kan inte byta heller... så det suger ju. Hörde siffran 10 000 för detta med titthålsoperation.. gaaash

annars är det simning och laserbehandling samt smärtstillande som vi kör med nu, kortisoninjektion är sista alternativet. jag oroar mig för pepsis lever... hon har spytt lite till och från på senaste tiden. väldigt hängig har hon också vart.

pepsi är inte jätte gammal, hon skulle lika gärna kunna bli 10-12 år! och det är mitt mål, att hon ska slippa denna smärta. halta kommer hon alltid göra men att minska den vill vi.

håll lite tummar för oss snälla..tack


RSS 2.0