pics from last


me and ma gals





skrämde iväg ett antal människor på vägen hem, jag lyckades! Det gjorde även sofia och siri som tillsammans skulle föreställa systrarna från filmen the shining.

kul kväll, kul halloween!
idag är det vila... och imorn... och dagen efter det.. och efter det...


this is halloween

sofias party igår vart en awesome natt på strand, ligger på söder och är en sjukt kul klubb. nog den bästa jag vet so far.

jävligt seg men inte deppa för det, målat mig lite granna nu och ska strax iväg till siri för att fixa mig ännu mer. Today is halloween!! känner att det inte lär bli mycket i drick-väg för min del men halloween ska jag bannemä fira!! nyss färgat min sidecut med svart mascara (jo den färgade hårsprayen jag köpte kan man nämligen ej använda på blekt hår). vill se ut som marilyn manson... men med världens kö in till butterix i stan så orkade jag ej och därmed vart det inga färgade linser!!

trevlig kväll!!!
OLj

klippen


1


2

klippningen är gjord!
precis som i förra inlägget så ser man ej det rosa i håret men det finns där!
lite rocka billy-style över det hela!

snart fixat och klar för sofias dag! middag och utgång med tjejerna!!

OIL

pink



efter två blekningar och en färgning är min hårbotten lagom ömm! bilden visar inte mycket men jag är rosa i min hårbotten, som lixom fadear ut i min blonda färg så det är inget extremt! det trodde jag dock att det skulle bli när dem tog fram en burk med tuggummi-rosa färg i och sa att jag skulle ha denna i håret!

det hela tog iaf 4 timmar och imorn ska det klippas på scen framför hårfrissörer, det är nämligen en visning av oss (vad dem har gjort med vårt hår) och det hela ska ge inspiration för deras kunder - alltså hårfrissörerna.

jag fick bestämma att håret inte skulle klippas så mycket, utan endast några cm. låter väl bra?

och juste! dem tyckte om min sidecut och färgade den i rosa nyanser också, naajs!


i´m not a role model

heeeiiiiii
ridit häst, kollat film, sovit över hos lund, hälsat på skolan, jobbat och idag ska jag få håret färgat och kanske klippt - hårmodell för tigi. naaaajs

GRATTIS TILL SOFIA SOM FYLLER ÅR IDAG! älskar dig!!!

äkta

igår handlade jag en skinn jacka, en av äkta vara. alltid vart och kommer alltid att vara emot sådant.. ändå går jag och köper en. vet inte om jag ångrar det, kanske lämnar tillbaka den. men, med i köpet köpte jag faktiskt en mustach för att jämna ut lite. så nu har jag både ett rosa band och en mustach på jackan. sen älskar jag skinn jackor och dem som inte är "äkta" håller max ett år sen blir dem förstörda på ett eller annat vis.. men faan, jag vet ej om det är värt det.

hur som helst, nu ska jag in till stan och köpa en till jacka. jo skinn jackan var lite impuls.. nu ska det bli en fjällräven så man håller sig varm i vinter. (har jag råd med detta tro??) medans jag endå (faan vad jag har svårt med endå, ändå, enda, ända. vilket stämmer!!!!???) är i stan så passar jag självklart på att söka mer jobb... och träffa sofia och ev rida häst!

todieeluee



four



jag har som vissa av er kanske märkt gjort mina egna kläder ibland, eller stylat upp dem kanske man ska säga istället.

jag tar lixom det jag hittar i garderoben min och igår fann jag ett vanligt tråkigt vitt linne och en trasig + för liten bh. jo det stämmer, en bh. dekorationen som ni ser på tröjan är bh-banden på sidan som jag klippt av och fixat, gjorda i nät! alltså, det ni ser under nätet är min bh! kul idé va!! Passar skit bra till min kjol och kavaj, lite extra stil på det hela lixom.

idag har jag sökt jobb, 4 st i handen centrum. lämnade in cv'n bara, vissa lät intresserade utav mig. Hoppas att någon hör av sig!! jo för som det ser ut som nu (och kommer göra) så jobbar jag endast som extra personal på djurmagazinet i tyresö, får inte många dagar framöver heller så jag måste söka stenhårt nu.


tatuera?

one way motorway

för mig skulle den betyda att om du vill göra något så ska du bara köra, sätt dig på motorvägen och kör till ditt mål, låt inget stoppa dig. beskriver lite mig själv.

skulle vilja tatuera in den lite nedanför nyckelbenet men kanske lite för våghalsigt, ev vid handleden på undersidan. men det är sista beslutet- vart den ska sitta.


Deniz 6 år








igår var det livat i lokalen på vattumannens gata i brandbergen. min lilla syster fyllde 6 år! kan inte förstå att det var så länge sen hon föddes... hon e lixom fortfarande en liten för mig. nästa år börjar hon 1:an... sen går det bara ut  för kan jag tänka mig.

jag mådde helt kasst igår, iaf till en början. framåt eftermiddagen kände jag mig bättre. drack vin med sofia hemma hos siri igår kväll och det måste vart ngt fuffens med den, gammalt eller nått, för jag spydde som en gris både fredagen och lördagen. fick inte behålla något i magen.

nu känns det mycket bättre.

min present till deniz är att hon ska få börja på teater/dans någonstans, antingen i stan eller nära här. hon blev mycket glad! all denna fantasi och sprallighet ska få komma till nytta tänkte jag :) Deniz e så duktig på så mycket och hon har världens energi!

nu e de mycket gnäll här hemma från barn så jag ska nog bege mig ut. handen å söka jobb vore något...


farfar







med en sista tuch av sommar
så kändes det när jag och farfar tillsammans med pepsi gick över den stora ängen bakom farfars hus. det kändes lite varmt och mysigt, var härligt. fick god mat hos farfar och massa prat, tyckte jag och pepsi om.

många klagar över kylan och visst det gör jag också. men med lite mer kläder på mig så tycker jag att snön gärna får komma nu. inte för pepsis del (då ska den inte komma alls), men lite granna för min. ska bli kul med snö och det får gärna bli lika mycket som förra året!! :)

verkar som att de flesta av er har hittat hit nu, bra det, fortsätt så.
nu ska jag massera och stretcha pepsi sen kanske ta mig en kopp te. imorn ska Carro tränas (hunden) och då krävs en hel del energi från min sida så inga mardrömmar inatt tack!!


Over and Out
oljis

mardrömmar igen

död man i kista, plockar ut honom för att duscha av honom, hans blod rinner ur honom och han får inget kvar. orsak till död var okänt men han hade ett hål rakt in till kroppen på höger sida, samt ett likadant på vänster ben, hans ansikte var totalt krossat och hade varken skinn eller muskler. på något sätt levde han fortfarande och sa att han skulle döda oss (min familj var i samma lägenhet).

jag får fan ingen ordentlig sömn längre, 3:e mardrömmen i rad denna vecka.. vad är det här. många drömtydningar säger att när man drömmer med något som har med döden att göra så lämnar man något bakom sig. jag har mycket att lämna bakom mig just nu och det är just det jag försöker göra dag ut och dag in. hoppas att mardrömmen kanske var ett bra tecken då. 

undrar vad freud hade sagt om detta dock!

snart åker jag hem till farfar med pepsi!

!

Äntligen lite ny fin klass över namnet. såhär ska det vara nu!

välkomna

O L J A N


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0