.




massa massa






just me and my lovley hat


...å juste glömde!

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag drar iväg till England igen! Blir borta en underbar vecka.
Att se BIFFY CLYRO i london kommer bli awesoooome!!






vadjaggjortidag-blogg

nog det värsta som finns just nu är ordet (och innebörden av pengar). Fick min lön idag såsom många andra och jag fick inte alls den summan jag räknat ut jag skulle få. ett rent helvette.. hur länge till klarar jag det här? Bara pepsis simning kostade mig 2100 (för 10 ggr), vaaarfööör kostar det så satans mycket!? fattar inte.
gaaaah!

nåväl. var ute igår med sofia och sofia, tog en öl och snackade massa.. vart lite dans där också. uppvisningen idag på mässan gick toppen, pepsi fick sitta bakom och vila men rex körde på! super duktig var han. vi laddar om igen inför lördag då vi ska upp på scen igen.

vad har jag mer gjort... (hatar att skriva vad jag har gjort idag-blogg, men kändes som att det behövdes)

JO
Jag har sökt på komvux! Ska plugga upp matte B och Engelska B på distans! hur det går får vi se men det är jävligt duktigt av mig måste jag säga! Eftersom att jag inte vet vad jag vill hålla på med är väl det en bra bit på vägen lixom.

Middag med lite vänner ikväll! Mums


rock hard

iväg med rex och pepsi till gymnasiemässan, freestyleuppvisningar! Idag ska vi repa sen är det uppvisningar både torsdag och lördag!
(trots att jag gick ut skolan i somras så får jag komma tillbaka å showa lite! Känns skit kul!)

Rex är riktigt taggad, men vi får se ifall det blir någon uppvisning med Pepsi. Känns så dumt att sätta en massa krav på henne nu, vet inte hur ont hon har osv.


rex

längesen



på något sätt känner jag igen mig i denna..

när allting bara känns platt









monopol

gårdagen röjde vi fett hemma hos siri!
helt slut idag
efter att ha spelat monopol tillsammans med hennes bröder i 3 timmar!

haha inte ofta det händer en fredagkväll. faktiskt var det ca 8 år sedan!

på jobbet nu, härligt med tider!
ikväll är det däremot riktigt röjj på underbara bar! Mimmi och malin ska åka iväg till australien i 3 månader så vi ska lixom fira och säga adjö! kuuuuuuul!!

Trevlig helg!

påminnelse

även om pepsi är sjuk och har ont så är hon fortfarande en freestylestjärna. här kommer en liten påminnelse på det, ni ej ska glömma.


.



blivande agilitystjärnan faktiskt






konst

ska gå och köpa mig en konstbok, att rita och skriva vad jag vill i.
kanske kan bli något

röntgen

pepsi är armbågsröntad; konstaterad artros i båda armbågarna
smärtstillande på heltid framöver (hur mycket det nu hjälper) sen vet jag inte..

just nu vill jag bara försvinna
ska nig göra det - hej

apple beach ball



detta är inte hela klippet, kan inte hitta den. dem väntar iaf hur länge som helst i hela klippet.
men ååååhååhååå vad jag skrattar till denna!!!

fortsätter på ämnet pepsi*

för två dagar sen var vi på besök till ortopeden Gunnar på kolartorp. pepsi har en konstaterad artros i tassarna sedan tidigare men behandlingar som gjorts på stället ger inget svar och hon haltar idag fruktansvärt.

gunnar kände igenom henne ordentligt och pepsi brukar vanligtvis hålla en väldigt god min när man palperar henne, även fast hon tycker att det gör ont. God min som sagt, ända tills gunnar kände på pepsis "armbåge" på höger framben (där han även konstaterat att hon haltar på)... hon nästan högg till. då kanske ni kan förstå vilken smärta hon måste haft. Han sa att det nog är artros hon har även där och vi har nu bokat tid för röntgen där också en ev kortisoninjektion ska göras.

Ni som vet och läst tidigare vet att vi tidigare gjort kortisoninjektion i hennes tassar och anledningen till varför detta inte minskade hennes hälta var antagligen för att det inte var i tassarna hon hade ont.

Jag känner både skuld och glädje över detta. Varför har vi inte röntgat hennes armbågar tidigare? då kanske det inte hade vart så illa som det är idag.. samtidigt är det nu jätte bra att få veta vart hon har ont och varför hon haltar. Iaf en bättre förklaring till varför hon haltar, kanske är det andra anledningar som ligger bakom.

Gunnar tyckte även att pepsi förlorat en mängt muskulatur i benen och det vet jag, hon har typ inget kvar. det är därför vi nu simmar och ska fortsätta med det för att bygga upp hennes muskler.

Jag tänker inte ta henne till en nivå där hon bara har smärta, det vill jag göra klart för er. Men så läge hon vill vara med (vilket hon fortfarande vill) så tänker jag göra allt jag kan.

Tack Cristina och farfar för all hjälp ni ger oss<3


min första



då har man avklarat sin första tatuering!
gjordes idag kl 12:00 på hous of pain i hökarängen och jag är inget annat än supersuper nöjd! Tatueringen gjordes av Vicky, en supercool tjej som jag säkerligen kommer att återkomma till fler gånger! Hon hade lixom schysst stil på ämnet tatueringar.

det finns såklart en stor fin anledning till tatueringen och ni som känner mig kan nog gissa att tatueringen ska representera pepsi, min hund. nu kommer hon alltid att finnas med mig (mer fysiskt) och jag kommer att titta på tatueringen under hela mitt liv och bli glad. Hon kommer att finnas med mig vart jag än går.
Pepsi är idag anledningen till nästan allt jag har, mitt intresse, mina vänner, mina utbildningar och nu även min tatuering! jag har så mycket att tacka henne för och jag är skyldig henne allt jag kan ge.
känslan är stor för tatueringen, den betyder mycket för mig och det känns så rätt. att den finns där den sitter och att det är pepsis tassar (fast i minskat format).

den är perfekt, som du.

fortsätt simma fortsätta simma*

Pepsis andra gång på simmet idag och det gick bättre denna gång, personalen tyckte nog att det skulle räcka med en gång till tillsammans med personal sen kunde hon börja simma själv på simmet (då köper man ett simkort och då blir det mycket billigare!)

jobbat idag och ska få jobba imorn med!! så jävla glad för det, tack alla sjuka barn tack! :)
innan jobbet imorn ska pepsi besöka ortorpeden på kolartorp, hennes sjukgymnast kommer också att vara med och det ska diskuteras ett smärtstillande.. som förhoppningsvis ska fungera! något måste väl fan funka på henne? (förihelvette)

Mimmis hund Urax är på besök och ska stanna till fredag, han e en lustig lurvig en!
(på tal om lurvig... fick ett gott erbjudande idag om en pumivalp... shit va sugen jag vart, men måste funderas på)


hjärta dig

Smulle



Att vakna kl 7 på morgonen har inte riktigt blivit min grej nu men idag skulle smulan till kolartorp för att kastreras! Smulan är 9 år och hur fin som helst men hon har låtit väldigt mycket på nätterna senaste tiden och kissat lite för mycket utanför lådan. så det var inte mer än rätt att kastrera henne!

skygg och rädd som hon är för det mesta låg hon pladask på undersökningsbordet på kliniken och vi fick fram att hon vägde hela (märk ironin) 2,3 kilo! haha nog att jag visste att hon var lätt men så lätt?
veterinären tyckte iaf att hon var en väldigt fin kisse, dem häpnades när jag sa att hon var 9. för mig är hon fortfarande en kattunge.

nu är hon hela groggy, djursjukvårdaren beskrev det som att hon skulle må ungefär som oss ibland - världens hangover. Och ja, det ser hon ut att ha där under sängen.

det hela gick iaf bra och det hoppas vi att det ska fortsätta gå!
Tack farfar för skjutsen fram och tillbaka! (min farfar e allt bra snäll han!).

Om det inte blir jobb för min del imorn (jo för jag drar nytta av att andra är sjuka!) så ska pepsi simmas igen på haninge hundhälsa!

hejjjss

a bit of panik

jag börjar få lite smått panik över mitt liv som det är just nu.
med knappt ett jobb och en hund som behöver en massa vård vet jag inte vart jag ska ta vägen. jag söker och söker för jämnan men ingen jävel (!) hör av sig. jag är kapabel till att göra i princip vad som helst, flexibel och lär mig fort. så varför hör ingen av sig? vafan*

det finns så mycket jag vill göra och det som stör mig så otroligt är att allt allt allt ska kosta pengar. till och med om du bara vill på en liten utflykt till stan så ska det kostar det pengar, jag har kommit till insikt att livet är helt beroende av pengar och jag hatar det. varför kan man bara inte få göra det man vill...
men jag vill jobba och jag vill tjäna pengar! vad får jag? ingenting

jag sitter fan här hemma och ruttnar, ruttnar. gör ingen nytta överhuvudtaget, spela data spel lixom?
det jag har gjort är följande: joggat och tittat på tv. vad är det för liv?
vissa kanske skulle ha älskat det men jag är inte sån, jag hatar att sitta stilla! det kryper i mig hela tiden, jag vill göra saker! nyttiga saker!

dessutom kommer jag att bli råfattig denna månad vilket innebär att man inte kommer kunna göra ett skit resten av månaden. för allt kostar pengar, pengar pengar pengar... fult ord.

kan nästan säga att jag saknar skolan, det visste jag att jag en dag skulle göra när jag tog studenten. där, i skolan fanns det så mycket enklare krav.. och studiebidrag!!

ääh fan, när ska vinden vända undrar jag
fuck this
hej


en lite uppmuntrande bild till mig själv, här var jag riktigt jävla glad*

debut!

idag var det då årets halloween cup (tävling i lydnad) på tyresö bk och carros debut i klass 1!
sist jag tävlade på halloween cup var 2 år sen (om jag inte missminner mig) så det kändes kul att vara tillbaka, tillbaka på tävlings planen överhuvudtaget!! jag var inte alls så nervös (vilket jag förvånades över) utan jag gick in med glädje och full av spänning!

det var riktigt många som tävlade och vi var andra startande! kändes skönt.
resultatet då- jo nej det gick inge vidare bra. för att vara carros första tävling så tyckte jag ändå hon var duktig. det var en hel del störning runt omkring och det har vi inte alls tränat mycket på, så hon var inte alls så fokuserad vilket ledde till mindre bra betyg.

vår första tävling tillsammans är iaf avklarad men vi tränar med glädje tills nästa tävling! (jo jag är mer en sån typ som tränar bäst när det är press). Carro är en otroligt rolig hund att träna med!
Tusen tusen tusen tack Anne för att jag får låna denna tuffa ärta!

Massa att planera nu inför veckan. fullbokat överallt hela veckan så jag kommer vara jävligt off! (en vecka som även kosta en jävla massa pengar...gosh)

tack och hej!




gaddelidagg och sim

så jävla taggad! jag har bokat tid för min första gaddning! men vad det är låter jag bli en hemlis tills nästa fredag då den ska göras! jag vill nämligen ha den på bild för att kunna förklara för er varför jag valde att tatuera just det :)

Pepsi simmade för första gången igår på haninge hundhälsa och jo det var spännande. lite annorlunda från att hoppa i från bryggan eller simma i från stranden men simmade gjorde hon! Lite läskigt och konstigt att mitt från torra land få hoppa in i en pool som dessutom inte alls var så stor. Och att bara simma fram och tillbaka var hel konstigt tyckte hon. men hon gjorde det tack vare min och sjukgymnasten charlottes hjälp.

cahrlotte har verkligen vart guld för mig och pepsi, ja mest för pepsi då. med all hjälp hon gett oss är jag så tacksam.

nästa onsdag ska vi simma igen och på torsdag ska vi träffa ännu en ortoped vid namn gunnar som håller till på kolartorp i haninge. vi ska diskutera ett smärtstillande (iiiiiiinget som vi testat har fungerat än så länge men vi har ett fåtal alternativ kvar att pröva). nästa månad ska vi ev ta lite röntgenbilder på pepsis bog och armbågar för kanske lite ytterligare förklaring... letar fortfarande förklaring till hennes ständiga haltande.

pepsi <3


bigger



sitter här och funderar på hur det skulle vara att förstora läpparna
på ett ironiskt sätt*

har så j*vla ont i min rygg, rättare sagt i svanken.
mammas hjälpfulla svar: sluta gå som en anka
och det kan jag ej sluta med.. för jag går verkligen som en anka, min syster kan sitta på min svank utan att ens hålla i sig (ja om jag överdriver och putar ut den lite)
hoppas att man inte får massa problem med ryggen i framtiden pga av att den svankar ut så mycket.. de gör jävla ont nu



ja å fan

olj olj olj olj (oj oj oj oj)

tränat hele denne daeg på klubben i kista (hundklubb), tillsammans med massa hundnördar och med mig i kopplet hade jag Carro! Tränade en massa massa lydnad med väldigt bra resultat. Hon känns redo!

i helgen tävlar vi på tyresö bk i klass 1.. e så jävla nervös. har inte tävlat på mer än 1,5 år nu men det känns spännande att ge sig in i det igen! riktigt taggad är jag

imorn ska pepsi simma på haninge hundhälsa för första gången, dä ä bra dä.
hon mådde bättre i somras när vi simmade mycket så hoppas att samma resultat ska visas nu

go´natter!

vilt












första

nu är det allt bra dystert. tack för alla som stödjer och tack för er alla som fortsätter att vara dystra, det hjälper en att vara detsamma!! precis som ni vill.

va e de för jävla "trend" att gå runt och tycka synd om sig själv (vanligtvis för att man e "ensam"?) såhär på hösten?

ni hinner väl dö tills dess, sägs att det skulle vara höst tills januari - först då skulle snön komma. ur vilket kaffesump hade man spått det ur undrar jag

jag har tänkt sjukt mycket positivt om negativa saker på senaste tiden och tro det eller ej men man blir en så mycket gladare människa av det. allt allt allt handlar verkligen om det som sitter innanför pannbenet på oss, psykologiiin!!! testa själva, det gäller bara att lossa på handklovarna som håller oss till massa negativa skit saker.


cut the crap


RSS 2.0